Astromaestrat

Has been completed

Astromaestrat ofereix observacions astronòmiques amb finalitats turístiques dirigides a tot tipus de públics i nivells: turistes, aficionats o professionals. Les sessions estan impartides per un tècnic especialitzat, màster en astronomia i astrofísica i es realitzen a l'observatori astronòmic turístic situat a 1,4km de la localitat de Culla, en el paratge de Sant Cristòfol, on també se situa un dels millors miradors de la comarca de l'Alt Maestrat. L'enclavament és un lloc privilegiat per a l'observació astronòmica a causa de la baixa contaminació atmosfèrica, per estar situat a més de 1000m d'altitud i de l'escassa contaminació lumínica, que permeten una observació immillorable.

Un lloc que enamora, només arribar i alçar la vista a les milers i milers d'estels que es poden contemplar a simple vista. Un impressionant i les explicacions del tècnic astrofísic, aproximen al visitant a l'univers. Gaudeix de l'astroturismo, una experiència inoblidable!

CULLA

Perd-te pels encantadors racons de Culla, un dels municipis més màgics i medievals de l'Alt Maestrat.

Descobreix-lo!

Observatorio Astronomía AstromaestratUn dels millors miradors de la comarca de l'Alt Maestrat

L'enclavament és un lloc privilegiat per a l'observació astronòmica a causa de la baixa contaminació atmosfèrica, per estar situat a més de 1000m d'altitud, i de l'escassa contaminació lumínica, que permeten una observació immillorable.