Nucli històric de Benassal

Has been completed

Benassal ofereix visites guiades pel seu nucli fundacional per endinsar-se en la seva important història. El nucli històric de Benassal és un recorregut que mostra els llocs i monuments més emblemàtics de la localitat, per carrers estrets i d'estructura irregular on es conserven algunes de les cases més antigues de la vila.

L'encant d'aquestes carrerons presenta un atractiu remarcable, clarament emparentat amb l'antic poblat medieval. El recorregut s'atura en diferents espais que desperten gran interès al visitant, per la seua gran importància cultural i patrimonial: l'Arc de la Mola de tradició àrab, l'església parroquial, les cases senyorials, el Forn de dalt o les set torres que es conserven del recinte emmurallat.

BENASSAL

Benassal és poble molt famós per la seua excel·lent aigua mineromedicinal i pel seu interessant patrimoni històric i cultural.

Coneix-lo!

964 442 004

Més informació i reserves.


Visitar casco histórico pueblos interior de castellónPoblat medieval

El recorregut pel nucli històric de Benassal s'atura en diferents espais que desperten gran interès al visitant, per la seua gran importància cultural i patrimonial.