Nucli històric de Catí

Has been completed

La històrica Vila realitza visites guiades al seu nucli històric, declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interès Cultural. Es tracta d'un recorregut per carrerons estrets, finestrals enreixats i escuts blasonats. Catí és una excepcional mostra d'assentament medieval que encara conserva el seu traçat urbà original, esguitat de mostres d'arquitectura de l'època, a més dels nombrosos escuts i emblemes medievals que adornen els seus edificis religiosos i les cases senyorials, exemples del millor gòtic civil de l'Alt Maestrat. Visitant el casc històric de Catí el visitant podrà descobrir La Casa del Delme, el Palau de Sant Joan o la Casa Miralles, edificis que sorprenen al visitant i els fan viatjar segles arrere.

Ja a l'interior de l'església parroquial, la Capella de la Comunió presenta unes impressionants pintures al fresc i una bella decoració de mitjans del segle XVIII de Pascual Mespletera. Es tracta d'un lloc únic de la comarca, sorprenent, capaç de deixar bocabadat a qui contempli la majestuositat de tants segles d'història i d'art.

CATÍ

Coneix més sobre aquest pintoresc municipi, carregat de tradició i costums i amb un incomparable patrimoni monumental.

Molt a prop de tu!

964 409 015 / 964 409 081

Més informació i reserves.


Pinturas cúpula ermita avellà alt maestratLa Capella de la Comunió

Interior de l'església parroquial, en el nucli històric de Catí, la Capella de la Comunió presenta unes impressionants pintures al fresc i una bella decoració de mitjan el segle XVIII de Pascual Mespletera.