Font d’En Segures

Has been completed

Si hi ha alguna cosa que caracteritza Benassal, per damunt de tot, és la seua famosa aigua i la Font d'En Segures. El conegut deu se situa a només 2 km. del nucli urbà de municipi.

Les seues aigües són conegudes des del segle XVI, però amb la millora de les comunicacions, a la fi del segle XIX va passar a ser clar referent del turisme de descans i de salut. La Font d'En Segures era un lloc visitat, fonamentalment, per la burgesia comercial valenciana que es va veure atreta per les propietats mineromedicinals del cristal·lí element.

El prestigi que va adquirir l'aigua de Benassal, juntament amb les bondats climatològiques i les paisatgístiques del terme a l'estiu, van generar la proliferació d'hotels, apartaments i cases de lloguer, configurant un espai urbà diferenciat del nucli de Benassal.

En arribar a aquest emblemàtic emplaçament, el visitant queda sorprès per certes construccions, com la coneguda "Font dels xorros", una impressionant cúpula de pedra en forma triangular que recorda a una piràmide d'alguna civilització perduda.

BENASSAL

Benassal és poble molt famós per la seua excel·lent aigua mineromedicinal i pel seu interessant patrimoni històric i cultural.

Coneix-lo!

964 442 004

Més informació i reserves.


Visita turística Font d'En Segures en BenassalFont d'En Segures

El conegut brollador se situa a només 2 quilòmetres del nucli urbà de municipi.