Llotja de Catí

Has been completed

La Llotja de Catí o Casa de la Vila va ser edificada entre 1417 i 1437. És la construcció més emblemàtica de la població i en l'actualitat alberga un centre d'interpretació sobre la seua història. Destinada a albergar les reunions del Consell de Catí a la seua planta noble, la resta de l'edifici va servir de presó en els seus baixos, de Llotja de mercat a nivell del carrer Major i de dipòsit de blat a la part alta posterior.

El conjunt d'aquest edifici és una joia del gòtic civil valencià, destacant les seues finestres gòtiques coronelles, els seus sostres de fusta, els set arcs interiors que configuren un gran espai cobert com a llotja i el sòl empedrat de la seua planta noble. A la 'Sala' es conserven unes primitives pintures i esbossos que desvetllen motius usuals de l'època l, relacionats amb els continus saquejos que patia la costa del Maestrat a l'Edat Mitjana i que constituïa l'eix central de la majoria dels debats que es organitzaven en aquesta sala.

CATÍ

Coneix més sobre aquest pintoresc municipi, carregat de tradició i costums i amb un incomparable patrimoni monumental.

Molt a prop de tu!

964 409 015 / 964 409 081

Més informació i reserves.


Interior Lonja CatíLa Llotja de Catí o Casa de la Vila va ser edificada entre 1417 i 1437

És la construcció més emblemàtica de la població i en l'actualitat alberga un centre d'interpretació sobre la seua història.