Museu Arqueològic de l'Alt Maestrat

Has been completed

El Museo Arqueológico del Alt Maestrat se encuentra en Benassal i va ser creat amb l'objectiu d'acollir i exposar el fons de materials del Gabinet d'Investigació Arqueològica de l'Alt Maestrat, que es vénen compilant des de la dècada dels 70.

S'emplaça al castell de la Mola, edifici del segle XIII, on exposa una mostra significativa dels diferents troballes dels jaciments amb què compta la zona. De fet, des del punt de vista arqueològic, la comarca és una de les més fèrtils i riques en manifestacions de les diferents cultures i períodes que s'escalonen entre la Prehistòria fins a l'època medieval islàmica. D'aquesta manera, el Museu Arqueològic de l'Alt Maestrat presenta restes que van des del 8000 a. C. fins al segle XIII, amb elements autòctons que abasten des del Epipaleolític fins a l'època Andalusí.

BENASSAL

Benassal és poble molt famós per la seua excel·lent aigua mineromedicinal i pel seu interessant patrimoni històric i cultural.

Coneix-lo!

964 44 20 04

Més informació i reserves.


Museo arqueológico del Alt Maestrat en BenassalEl Museu Arqueològic de l'Alt Maestrat es troba a Benassal

El Museu Arqueològic de l'Alt Maestrat va ser creat amb l'objectiu d'acollir i exposar el fons de materials del Gabinet d'Investigació Arqueològica de l'Alt Maestrat, que es vénen compilant des de la dècada dels 70.