Parc Miner del Maestrat

Has been completed

En el cor de l'Alt Maestrat, entre els termes municipals de Culla i La Torre d'En Besora, es troba el Parc Miner del Maestrat. Un espai privilegiat en el qual conèixer l'antiga indústria minera subterrània, recórrer els seus galeries i saber com vivien i treballaven aquells homes que van deixar aquest extraordinari llegat. Es tracta d'un patrimoni amb gran atractiu turístic i cultural i que constitueix tota una experiència per als sentits. Endinsa't en les entranyes de la terra i descobreix el seu secret!

El Parc Miner del Maestrat es troba paratge natural de La Fontanella, a uns 800 metres d'altitud, des d'on contemplar unes magnífiques vistes panoràmiques de la comarca. El Parc Miner del Maestrat compost per un conjunt per un entramat de galeries longitudinals de més de 4 km. Els minerals han estat extrets des de la dècada dels 40 fins a mitjans dels anys 60 del segle passat, essencialment òxids i hidròxids de ferro i goethita .

CULLA

Perd-te pels encantadors racons de Culla, un dels municipis més màgics i medievals de l'Alt Maestrat.

Descobreix-lo!

Parc Miner Alt Maestrat CullaParc Miner del Maestrat

Un espai privilegiat en el qual conèixer l'antiga indústria minera subterrània, recórrer les seues galeries i saber com vivien i treballaven aquells homes que van deixar aquest extraordinari llegat.