Ares del Maestrat

Ares del Maestrat s'assenta sobre una imponent mola rocosa, un enclavament amb unes vistes privilegiades de l'accidentat paisatge de la comarca. En aquesta mola es troben les ruïnes de l'antic castell àrab, que conserva els llenços de les seues muralles.

El museu de la Cova del Castell explica al visitant els fets més rellevants en la història d'Ares del Maestrat. Un relat que s'inicia en la prehistòria, com ho testifiquen les excepcionals pintures rupestres de la Cova Remigia, Patrimoni Mundial per la UNESCO.


Ares del MaestratPATRIMONI MUNDIAL DE LA UNESCO
MUNICIPI
HISTÒRIC

En el seu nucli urbà sobresurt l'església parroquial de l'Assumpció, que exhibeix una façana barroca del segle XVIII. Des de la Plaça Major s'inicia un recorregut en el qual descobrir altres importants edificis del municipi com els Porxos, una antiga llotja amb arcs d'estil gòtic, així com la presó del segle XIII. L'ajuntament és d'estil gòtic i en el seu interior destaca la seua Sala Capitular del segle X.

Altres dels atractius turístics de la vila es troben al Barranc dels Molins, que reuneix un conjunt de cinc molins d'aigua i que constitueixen veritables obres d'enginyeria dels segles XVII i XVIII.UN ENCLAU ÚNIC

Informa't sobre totes les activitats que organitzem

Més informació e www.aresdelmaestrat.es