Les oficines de turisme 24 hores del dia

El Pla de Competitivitat Turística, promogut per l'Associació Intermunicipal Catí, Culla, Ares, Benassal amb el suport de la Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme, ha instal•lat quatre pantalles tàctils d'informació turística.
Els sistemes d'informació es troben a l'edifici de La costureta (davant Oficina de Turisme) de Benassal, l'antiga Llotja de Catí, l'oficina de turisme d'Ares i el Centre de Recepció de Visitants de l'Antic Ajuntament de Culla.
Els sistemes d'informació es troben en l'edifici de La Costureta (front Oficina de Turisme) de Benassal, l'antiga Llotja de Catí, l'oficina de turisme d’Ares i el Centre de Recepció de Visitants de l'Antic Ajuntament de Culla. INSYDE SL, de Gandia ha sigut l'empresa instal•ladora de l'actuació. En el territori Alt Maestrat s'han situat els quatre monitors tàctils que ofereixen informació turística els 365 dies de l'any. Es pot accedir a la pàgina webwww.altmaestrat.esa les webs dels respectius ajuntaments, al Parc Miner del Maestrat, a l'observatori astronòmic Astromaestrat...
D'aquesta manera es complementa la informació que ja s'ofereix de manera física en les oficines de turisme.
Des de l'Associació Intermunicipal s'ha destacat que l'objectiu és millorar els recursos turístics a la disposició dels visitants. Després de la instal•lació aquest estiu els usuaris han destacat que es tracta d'una eina útil per a conèixer la història, patrimoni, gastronomia o rutes del conjunt de la comarca i de cada localitat.