Nous mapes per als pobles de l'Alt Maestrat Human Land

Els pobles que integren Alt Maestrat Human Land comptaran amb nous mapes turístics. Així Culla, Ares, Benasssal i Catí disposaran en els seus punts d'informació turística d'uns atractius de carrer que compten amb tota la informació d'interès dels municipis. Monuments, edificis d'interès, punts d'informació, hotels i comerços figuren en els nous indicadors. El disseny i la maquetació segueix la mateixa línia gràfica i estètica, d'aquesta manera un punt més d'unió entre les localitats de la comarca. L'acció s'ha desenvolupat dins del dins del Pla de Competitivitat Turística, l'Alt Maestrat Human Land, promogut per l'Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme
A més, per unificar la marca turística, aquests mapes compten en el seu revers amb informació dels punts de més interès a Alt Maestrat Human Land. És el top ten de l'Alt Maestrat, en el qual s'indica al turista què no s'ha de perdre d'aquestes poblacions.
Amb els mapes es dota a les oficines de turisme d'una nova eina per informar els visitants. De fet, segons han comentat des de les oficines, els visitants sempre requereixen un mapa quan arriben als municipis per guiar-se en el seu recorregut per cada localitat.
Els mapes també estaran disponibles per a descarregar al web www.altmaestrat.es que s'ha convertit en referència comarcal per donar a conèixer els recursos turístics, gastronòmics i patrimonials.