Culla

Culla és un lloc amb un encant especial, amb carrers i racons que conserven a la perfecció l'atmosfera que embolicava la ciutat en temps remots. El seu casc antic, declarat Bé d'Interès Cultural, ens ofereix un recorregut per edificis carregats d'història i carrerons plens de tradició.

Fruit del seu passat històric, es troben monuments tan interessants com l'arc de la Porta Nova, reconstruït en el segle XVII, les ruïnes de l'antic castell àrab, amb les restes de les muralles i torrasses del segle XIII o l'Església Parroquial d'El Salvador del segle XVII. A més, existeixen altres edificis de gran interès com són el Graner del Comendador dels segles XIII i XIV, conegut com la Presó, o l'Antic Hospital del segle XVII.


Turismo Rural en Castellón - CullaAIRE DE TEMPS REMOTS
LLOCS
INCREÏBLES

A pocs quilòmetres, entre els termes de Culla i La Torre d'En Besora, es troba el Parc Miner del Maestrat. Es tracta d'unes antigues mines de ferro visitables, on es poden recórrer les seves galeries i saber com treballaven els antics miners.

Al paratge de Sant Cristòfol està situat Astromaestrat, l'observatori astronòmic de Culla, on s'ofereixen activitats amb finalitats turístiques dirigides a tot tipus de públics.ON LES PEDRES PARLEN

Informa't sobre totes les activitats que organitzem

Més informació en www.cullamagicaymedieval.es