Concurs Morfològic de Pura Raça Àrab

Has been completed

A principis de l'estiu, Culla celebra el seu Concurs Morfològic de Pura Raça Àrabe, classificatori per al campionato d'Espanya.

L'ajuntament, amb la col·laboració de la Associació Espanyola de Criadors de Cavalls Àrabs, organitza aquest esdeveniment amb l'objectiu de potenciar la cria d'aquesta raça d'animals, a més d'impulsar el turisme a la localitat.

Aquest Concurs Morfològic de Pura Raça Àrab s'ha convertit en tot un referent per als aficionats del món eqüestre i el públic en general, ja que permet veure en directe algun dels més bells cavalls de la raça. En Culla es reuneixen exemplars de les més prestigioses ramaderies procedents de tot Espanya, ja que suposa una eina fonamental per donar a conèixer la qualitat de les eguades.

El recinte eqüestre de "La Lloma" acull aquest el certamen amb una gran concurrència de públic, ja que ha consolidat com una cita ineludible dins el món dels cavalls àrabs. Es tracta d'una aposta més del consistori per impulsar les visites al municipi i dinamitzar l'economia local, atès que se suma sòlidament als seus atractius turístics.

CULLA

Perd-te pels encantadors racons de Culla, un dels municipis més màgics i medievals de l'Alt Maestrat.

Descobreix-lo!

EXPERIÈNCIES

Transporta't a una altra època passejant pels seus carrers i monuments amb la Ruta templera, endinsa't en les entranyes de la terra al Parc Miner del Maestrat o sorprèn-te admirant l'univers a l'observatori astronòmic de Culla.

Coneix tots els esdeveniments!