Fira d’Oficis de Benassal

Has been completed

En el mes de juliol, més de 300 veïns i veïnes es vesteixen com fa un segle parell reinterpretar els més de setanta oficis i activitats que s'organitzen amb motiu de laFira d’Oficis de Benassal. El municipi rep a milers de visitants procedents de diferents punts de la geografia espanyola durant tot un cap de setmana. La localitat de l’Alt Maestrat ha fixat en el calendari aquest esdeveniment que rescata de la memòria oficis perduts i recupera tradicions del passat.

Aquells que s'acosten al municipi en aquesta època acostat veuen llavar en el safareig com antany, pintar amb calç les cases, aparellar les cavalleries, xollar ovelles amb tisores, cuinar 'guixassos' o elaborar gelats de forma més natural… A més, durant les jornades, es pot degustar la gastronomia més autèntica, com a avellanes, formatges, els millors productes càrnics o l'Aigua de laFont d'En Segures, que des de fa més d'un segle ja atreia a turistes.

BENASSAL

Benassal és poble molt famós per la seua excel·lent aigua minero-medicinal i pel seu interessant patrimoni històric i cultural.

Coneix-lo!

EXPERIÈNCIES

Passeja pels seus carrerons carregats d'arquitectura popular i que es remunten al segle XIII, viatja al passat en el Museu Arqueològic de l’Alt Maestrat, descansa i gaudeix de la naturalesa en el Paratge Natural Municipal del Rivet o cuida't amb les privilegiades aigües del Balneari de Benassal.

Descobreix totes les activitats!