Gastronomia Castelló

La rica gastronomia de l'Alt Maestrat es basa en productes obtinguts del camp, la ramaderia i la caça.




recogida de la trufa, castellón

Productes obtinguts del camp

La rica gastronomia de l'Alt Maestrat es basa en productes obtinguts del camp, la ramaderia i la caça. La seua cuina és de caràcter rural, amb plats tan representatius com el corder, el conill amb caragols, el ternasco o l'Olla del Maestrat. També són destacables els embotits i, sobretot, els formatges d'excel·lent qualitat i varietat. Dels avellaners i ametlers s'obté la millor matèria primera amb la qual elaborar torrons artesans i llaminera rebosteria. L'oli d'oliva, la quallada, el mató, la mel, els bolets… són solament alguns dels tresors gastronòmics que amaga aquesta terra. De les seues nombroses fonts brollen aigües que posseeixen reconegudes propietats minero-medicinals que són embotellades per al consum i utilitzades en balnearis. A més, el territori és especialment privilegiat per a la proliferació de la trufa, tant la d'hivern com la d'estiu. L'altitud, la climatologia i la composició del terreny converteixen a la zona en un dels majors i millors productors del món del diamant negre de la gastronomia Castelló.


Olla del maestrat, gastronomía de castellón



Olla del Maestrat

La seua cuina és de caràcter rural, amb plats tan representatius com el corder, el conill amb caragols, el ternasco o l'Olla del Maestrat.



Informa't sobre totes les activitats que organitzem