Jornades Gastronòmiques de la Trufa
Jornades Gastronòmiques de la Trufa
En els mesos de gener, febrer i març té lloc una extraordinària mostra gastronòmica a Castelló, les Jornades Gastronòmiques de la Trufa, en què un dels principals tresors de la gastronomia de la província de Castelló, és el principal protagonista. Nombrosos restaurants dels municipis d'Albocàsser, Benassal, Catí, Culla i la Serratella, presenten rics menús elaborats amb tot l'aroma de la nostra tòfona autòctona. Durant les Jornades Gastronòmiques de la Trufa els establiments d'aquestes localitats posen a disposició dels visitants la possibilitat d'adquirir tòfona fresca i saborosos productes gastronòmics elaborats amb aquest ric menjar. Amb la degustació dels menús presentats en les jornades també es participa en sortejos d'estada en allotjaments rurals de la província de Castelló. Un al·licient més per no perdérselas.
Trufa fresca i saborosos productes elaborats
Mostra gastronòmica on, un dels majors tresors de la gastronomia de la província de Castelló, és el principal protagonista.