JORNADES DE L'OLI I ELS FRUITS SECS

Has been completed


Castelló ruta de sabor, aceite de oliva

Jornades Gastronòmiques de l'Oli i els Fruits Secs

Al novembre i desembre, els restaurants d'onze municipis presenten les Jornades Gastronòmiques de l'Oli i els Fruits Secs. En aquests excel·lents plats no poden faltar l'oli i els fruits de la terra, que són part fonamental el costum gastronòmica del Alt Maestrat.
L'oli, símbol per excel·lència de la dieta mediterrània, té a la província un dels seus santuaris. El cultiu de l'olivera, juntament amb el de la fruita seca, compta amb una llarga tradició en aquests pobles i conformen la sòlida base sobre la qual se sostenen aquestes jornades, que fan les delícies dels aficionats a la bona taula. Els menús que presenten els restaurants durant les Jornades Gastronòmiques de l'Oli i els Fruits Secs tenen uns preus molt assequibles, en aquests es poden degustar tant elaboracions tradicionals, com receptes innovadores.


recetas de cocina con avellanaOli y fruits secs

El cultiu de l'olivera, juntament amb el dels fruits secs, compta amb una llarga tradició en aquests pobles i és un dels productes centrals de les Jornades Gastronòmiques de l'Oli i els Fruits Secs.Informa't sobre totes les activitats que organitzem