Jornades Sabors de l’Alt Maestrat
Sabors de l'Alt Maestrat
Les Jornades Sabors de l'Alt Maestrat són unes jornades gastronòmiques que tenen lloc tots els dissabtes i diumenges de setembre i octubre. Castelló Ruta de Sabor, juntament amb els restaurants i bars d'Ares del Maestrat, Benassal, Catí i Culla, posen en valor la cuina tradicional de la comarca a preus molt assequibles. Els restaurants participants en aquestes Jornades Sabors de l'Alt Maestrat són capaços de transportar el comensal al cor de la comarca, transmetent sensacions mai abans viscudes i reconeixent en cada producte el saber fer de la seua gent. Sabors de corder, d'embotits, de formatge, de conill amb caragols, de torrons i ametlles, d'avellanes, de mató amb mel i de trufa. Productes tots d'excel·lent qualitat i varietat que han configurat la dieta dels seus habitants durant segles i que ara, en mans de cuiners experts, prenen un altre tarannà tan autèntic com la seua essència i tan delicat com el tracte que se'ls dóna.
Cuina tradicional i evolutiva
Els restaurants participants a les Jornades Sabors de l'Alt Maestrat són capaços de transportar el comensal al cor de la comarca.