Jornades Sabors de l’Alt Maestrat

Has been completed


productos de la tierra de castellón, jornadas ghastronómicas

Sabors de l'Alt Maestrat

Les Jornades Sabors de l'Alt Maestrat són unes jornades gastronòmiques que tenen lloc tots els dissabtes i diumenges de setembre i octubre. Castelló Ruta de Sabor, juntament amb els restaurants i bars d'Ares del Maestrat, Benassal, Catí i Culla, posen en valor la cuina tradicional de la comarca a preus molt assequibles. Els restaurants participants en aquestes Jornades Sabors de l'Alt Maestrat són capaços de transportar el comensal al cor de la comarca, transmetent sensacions mai abans viscudes i reconeixent en cada producte el saber fer de la seua gent. Sabors de corder, d'embotits, de formatge, de conill amb caragols, de torrons i ametlles, d'avellanes, de mató amb mel i de trufa. Productes tots d'excel·lent qualitat i varietat que han configurat la dieta dels seus habitants durant segles i que ara, en mans de cuiners experts, prenen un altre tarannà tan autèntic com la seua essència i tan delicat com el tracte que se'ls dóna.


recetas con avellana de castellón



Cuina tradicional i evolutiva

Els restaurants participants a les Jornades Sabors de l'Alt Maestrat són capaços de transportar el comensal al cor de la comarca.



Informa't sobre totes les activitats que organitzem