Mes de l'Avellana

Has been completed


gastronomía tradicional avellana

Mes de l'avellana a Benassal

Benassal sap a avellana durant tot el mes d'octubre, mes en què se celebra la jornada gastronòmica del Mes de l'Avellana, producte del qual el municipi és el principal productor a la província de Castelló. Durant els caps de setmana es pot conèixer de primera mà el seu cultiu, degustar els menús especials preparats pels restaurants i fins i tot recollir les avellanes directament del camp. A banda, durant el Mes de l'Avellana dels establiments de la localitat ofereixen la possibilitat d'adquirir productes agroalimentaris que compten amb l'avellana com a ingredient, entre els quals destaquen rossegons, flaons, mantegades d'avellana, coca d'avellana, hamburgueses o llonganisses amb avellanes. Amb la celebració del Mes de l'Avellana a Benassal es pretén dinamitzar l'activitat turística del municipi, que compta amb nombrosos punts d'interès, com són el seu nucli antic o el conegut balneari de la Font d’En Segures, molt a prop de la població, i lligar-la al turisme vinculat als seus productes agroalimentaris de qualitat.


productos típicos castellón avellana



Avellana de Benassal

L'avellana és molt abundant en tot el seu terme i, a partir d'ella, s'elaboren innombrables plats i rebosteria típica.



Informa't sobre totes les activitats que organitzem