Paratge Natural Municipal El Rivet

Has been completed

Situat a escassos metres de Font d'En Segures, el Paratge Natural Municipal del Rivet és un singular bosc de roures i alzines centenàries, on poder passejar, menjar i gaudir en contacte amb la natura en un entorn inigualable, amb espectaculars variacions estacionals del seu paisatge.

El Paratge Natural Municipal del Rivet està declarat microreserva protegida des de 2005 per la seua gran riquesa natural. Compta amb una àmplia varietat de fauna i flora, amb un itinerari didàctic i un centre d'interpretació. A causa de la presència de diversos brolladors i zones embassades, els amfibis es troben molt ben representats en el paratge. En els exemplars madurs de roures xicotets i carrasques, nidifiquen espècies d'aus, albergant també en els seus buits poblacions d'alguns dels ratpenats més rars en l'àmbit regional. L'aparició del senglar o la guineu són freqüents a les rodalies de l'espai protegit del Paratge Natural Municipal del Rivet.

BENASSAL

Benassal és poble molt famós per la seua excel·lent aigua minero-medicinal i pel seu interessant patrimoni històric i cultural.

Coneix-lo!

Paraje Natural Municipal El Rivet paisajeSingular bosc de roures i alzines centenàries

El Paratge Natural Municipal del Rivet està declarat microreserva protegida des de 2005 per la seua gran riquesa natural. Compta amb una àmplia varietat de fauna i flora, amb un itinerari didàctic i un centre d'interpretació.